Ovim brišete samo podatke koje je EVONT prikupio dok ste koristili EVONT Nightlife veb-sajt i/ili mobilne aplikacije (na primjer: interakcije putem EVONT usluga). Vaš EVONT nalog neće biti izbrisan.
Ako nakon brisanja nastavite da koristite EVONT, podaci će ponovo nastajati tokom uobičajenog korišćenja.